• Nieuwe ingang

 • Verrassend NVC JO15-2 pakt winst tegen Hoogland JO15-1

  Lekker op tijd je bed uit om in Naarden een potje te voetballen.

  Verzamelen om 09.15 uur bij het clubhuis.

  Vandaag staat de wedstrijd tegen Hoogland JO15-1 op het programma. Die hadden we tijdje geleden al in het veld zien staan bij Jonathan. U kent ze wel categorie grote, sterke kerels (een blik op het wedstrijdformulier liet zien dat driekwart al 15 jaar wordt in het begin van 2020.
  Wij van Naarden hebben er nog een aantal die nog 13 moeten worden :-0.

  Niels begon vandaag met de volgende opstelling:
  Lucky Luke op goal; Achterin: Jurgen, Daan, Jip en Hidde; Middenveld: Imre, Yorick, Jan en Zinedine (invaller vanuit JO15-1); Voorin: Timo en Sidney. Jack en Tygo starten op de bank, mentaal gesteund door Jort (bijna weer hersteld).

  De 1e helft kenmerkte zich door veel druk van Hoogland, waarbij veel op de helft van NVC werd gevoetbald, na een minuut of 10 wisselde Timo en Yorick van positie. Er bleef veel druk van Hoogland en NVC was slordig en gehaast in de passing en het vervolg. Met 0 kansen voor NVC en 2 kansen voor Hoogland werd de kleedkamer opgezocht met een 0-0 ruststand. “de nul houden is best knap tegen deze ploeg” hoorde de verslaggever langs de kant.

  Na een langdurende pauze, Hoogland stond al weer even op het veld. Tygo was in het veld gekomen voor Zinedine en Jack kwam iets later in het veld voor Imre.
  NVC komt nu wel goed uit de startblokken, wat zat er in die limonade? Wat had Niels/Ivo gezegd?
  De passing was nauwkeuriger, er was een voortzetting op de helft van de tegenstander, we kwamen zelf dichtbij de 16 van de tegenstander. Was het, het goede spel van NVC of was Hoogland tikkeltje nonchalant, maakt niet uit na ruim 15 minuten zette Sidney en Jack goed druk, verovert de bal, Sidney omspeelt de keeper en 1-0 GOAAAAAAAAAAAAAL. Zo dat was een goede opsteker, daarna golfde het spel op en neer. En Lucky haalde er zeker 2 ballen uit op een wijze die ook Onana niet misstaat. Ook NVC had nog kans op 2-0, mislukt schot van Jack en een onverwachte lob van Daan die net over de goal ging.
  Eindsignaal. Blijdschap bij de het team en de ouders.

  We kijken uit naar de volgende wedstrijd, houd het niveau van de 2e helft vast en borduur hier op verder. Deze verslaggever heeft er alle vertrouwen in.