• Voetballen in Naardense Arena een beleving

Het voetbalseizoen 2018-2019 nadert zijn ontknoping.

Kampioenschappen worden gevierd en om degradatie wordt getreurd.

Bij de jongste spelertjes wordt veel gelachen en soms gehuild, maar worden de uitslagen snel vergeten. Immers we praten hier over opleiden en begeleiden in plaats van competitie.

Trainer Jan was afgelopen zaterdag spelleider bij de Europa League ontmoeting Werder Bremen - Inter Milaan> op deze manier kon hij zijn wekelijkse inspanningen tijdens de woensdagtrainingen een keer "vertalen" aan de kinderen tijdens de wedstrijd.

In een gelijkopgaande eerste helft werd verrassend vaak gecombineerd door de Italianen. Na het rustsignaal liep de score snel op.

Het belangrijkste voor de spelers is, dat zij allen plezier hebben en dat de ouders dit terugzien bij hun kroost.

De vereniging kan daar een belangrijke rol in vervullen. Gezien de nieuwe aanmeldingen voor komend seizoen doet de mond-tot-mondreclame aardig zijn werk.

Dus zeg het voort! Er is voldoende ruimte voor nieuwe teams in de Europa- en Champions League Arena wedstrijdjes.