• Voetbalvrienden/vriendinnen gezocht voor onze selectie- & breedteteams

NVC Naarden is een middelgrote club, waar plezier en prestatie hand in hand gaan. We hebben meerdere jeugdteams in iedere leeftijdscategorie. Op verschillende niveau’s.

Ieder team traint twee keer per week, veelal onder leiding van een gediplomeerde coach. Selectieteams kunnen in bepaalde delen van het seizoen soms 3x per week trainen.

We spelen met de hoogste teams per leeftijdscategorie op hoofdklasse niveau. Onze huidige JO15-1 speelt zelfs hoger, op landelijk divisieniveau. Ook in seizoen 2019/2020 zullen zij op dit hoge niveau spelen.

NVC is een RAC Club (samenwerkingsverband tussen regionale amateurclubs en FC Utrecht)

RAC Talentontwikkeling is een samenwerkingsverband tussen regionale amateurclubs en FC Utrecht. Het doel is talentvolle spelers op te sporen en te selecteren voor de jeugdopleiding van FC Utrecht. Daar kunnen de talenten zich verder ontwikkelen in een professionele omgeving.  Ook ondersteunt FC Utrecht RAC clubs met een technisch beleidsplan en training clinics. Daarnaast geeft de technische staf van FC Utrecht technische informatiebijeenkomsten voor jeugdtrainers van aangesloten verenigingen. Dit garandeert een hoog niveau van trainers en trainingen. Door deze ondersteuning wil FC Utrecht het niveau binnen de amateurclubs handhaven dan wel verbeteren.

Vriendenteams

Je vindt bij ons niet alleen spelers en speelsters uit Naarden en Bussum, maar ook uit de omgeving. Bijvoorbeeld uit Muiderberg, Muiden, Huizen, Blaricum, Laren, Hilversum of Almere. Vrienden op het veld kunnen bij ons overal vandaan komen.

Onze open clubcultuur en combinatie van gezelligheid en ambitie heeft aantrekkingskracht. Niet alleen op jongens, maar ook op meiden. Meisjes spelen bij ons niet in aparte meisjesteams, maar ‘gewoon’ bij de jongens. Zij worden daar beter van en staan hun mannetje. Sommigen zijn gescout voor regionale en districts KNVB meidenteams. Onze huidige JO17-1 heeft zelfs een speelster die het dit seizoen tot het Nederlands Dameselftal onder 17 heeft geschopt.

Vanuit het motto "Bij NVC staat niemand buitenspel" hebben we ook een paar G-teams, voor jeugdspelers met een beperking. Met bijpassende coaches en ondersteuning.

Denk jij dat NVC een club is die bij je past, laat ons dat weten. Het maakt daarbij niet uit welk niveau je hebt. Iedereen is welkom. Of je nu gaat voor een ‘recreatie’-team of juist voor een selectieteam. In beide gevallen is het bij ons al snel een ‘vrienden’team.

Stuur een e-mail naar tjc@sv-nvc.nl met je naam, geboortedatum en huidige club/team/positie.Dan laten we snel iets van ons horen.

Meetrainen in april/mei, in aanloop naar de samenstelling van onze (selectie)teams?

In aanloop naar het nieuwe seizoen kijken we of je in april en mei al een paar keer mee kan trainen met een bij jou passend team. Om elkaar te leren kennen, je niveau te kunnen ervaren en om de (selectie)mogelijkheden voor komend seizoen te kunnen bespreken.

Na afloop van de huidige competitie organiseren we vanaf 25 mei tot midden juni ook de jaarlijkse selectietrainingen voor het finetunen van de samenstelling van de nieuwe teams.

Mocht je willen overstappen van een andere voetbalclub naar NVC, dan moet je voor het einde van het contributiejaar (meestal 31 mei) bij je huidige club opzeggen en je aanmelden bij NVC via het websiteformulier.

Voor selectieteams die komend seizoen op hoofdklasse/divisieniveau spelen betreft het trouwens de zogenaamde ‘A-categorie’ van de KNVB. Om in het nieuwe seizoen 2019-2020 in een van deze teams te kunnen spelen, is een overschrijving naar NVC vóór zaterdag 15 juni absoluut van belang. Voor de KNVB is dit een harde deadline. Verzeker je ervan dat je op tijd bij NVC bent ingeschreven. Laat dit niet op de laatste of zelfs laatste paar dagen voor 15 juni aankomen.

Tenslotte willen we graag benadrukken dat van ouders/verzorgers wordt verwacht dat zij een vrijwillig steentje bijdragen aan de club. Wij doen bijvoorbeeld niet aan het ‘afkopen’ van bardiensten. Als vrijwilliger leer je snel veel mensen kennen en voel je je sneller thuis bij NVC. Wij willen een sociale ontmoetingsplek zijn voor voetballers en ouders en daar is het vrijwilligersbeleid cruciaal in. Zowel voor structurele als incidentele vrijwilligerstaken is er voldoende te doen.