• Vrijwilligers

NVC is een grote vereniging. Voor een goed en plezierig functioneren van de club zijn veel vrijwilligers nodig. Vele handen maken licht werk en maakt ook de (gevaarlijke) afhankelijkheid van een kleine groep vrijwilligers minder groot.

Om NVC d'r op te krijgen hebben we jou hard nodig! Kijk dus snel bij de vacatures. Er is ongetwijfeld een werkgroep waar jij een bijdrage aan kunt leveren.

Vanzelfsprekend
    Vrijwilliger zijn bij NVC hebben we uit de sfeer van vrijblijvendheid gehaald. Op vrijblijvende basis krijgen we simpelweg niet genoeg vrijwilligers om de organisatie staande te houden. NVC heeft hiervoor de verenigingsbijdrage in het leven geroepen met goedkeuring van de Algemene Leden Vergadering van 2 juli 2020.

De verenigingsbijdrage is een bedrag dat aan het begin van ieder seizoen geïnd wordt bij een NVC lid en hij/zij weer terug kan verdienen door het uitvoeren van taken en/of het bekleden van functies. De regels en uitleg met betrekking tot de verenigingsbijdrage vind je in onderstaande link.

Leuk en gezellig
    Vrijwilliger zijn is trouwens helemaal niet erg! Het kan zeer bevredigend werken en daarnaast leer je als vrijwilliger veel mensen kennen en voel je je extra thuis bij NVC. NVC wil graag een sociale ontmoetingsplek zijn voor voetballers en ouders en daar is het vrijwilligersbeleid cruciaal in.

Contact
    Als u meer wilt weten of u wilt zich aanmelden als "vaste" vrijwilliger, neem dan contact op met de leider of afdelingscoördinator van het team van uw kind of mail naar vrijwilligers@sv-nvc.nl. Niet aarzelen, maar doen!