• Zomerstop, start trainingen en wedstrijden jeugdafdeling NVC

De jeugdtrainingen zullen vanaf woensdag 24 augustus 2022 starten voor alle jeugdteams . Via de groepsapp van de teams, en socials, zullen jullie geïnformeerd worden wanneer de trainingen van jouw groep eerder zullen starten dan 24 augustus!
    De Arena teams zullen in september starten met de trainingen.

Op zaterdag 3 september starten de bekerwedstrijden en 1e fase competities, houd hier rekening mee.

Het was weer een hele klus, maar de teamindelingen voor de NVC jeugd zijn klaar. Klik hier.

Ook het nieuwe trainingsschema voor het seizoen 2022-2023 is beschikbaar. Klik hier.

Er is de afgelopen tijd door iedereen hard gewerkt om de teams in te delen, zodat we kunnen starten vanaf augustus. Met alle leden, vrijwilligers, trainers, bestuur en verder iedereen die binnen NVC de handen uit de mouwen steekt, gaan we een mooi seizoen tegemoet.

Jeugdcoördinatoren seizoen 2022-2023

Ernst Paul Pandelitschka            O19-O17
    Vacant                                    O16-O14 (Jannet Schraven waarnemend)
    Rob Grul                                   O13-O11
    Alexander Hilberts                     O10-O8
    Cindy Curré                               Arena
    Linda Luif                                  G-voetbal

Technische voetbal zaken
    Lars Visser                                 TC O17-O13
    Alexander Hilberts                      TC O11-O8
    Frank Spermon                           Technisch Manager

Last But Not Least, wens ik iedereen een hele fijne vakantie toe. Volg de NVC website en de social media kanalen van NVC voor al het nieuws over de club tijdens de zomer.

Ik hoop jullie in augustus weer vol energie en motivatie op de club te zien!

Sportieve groet, mede namens het bestuur, de coördinatoren en de trainers

Frank Spermon
    Technisch Manager sv NVC