• Nieuwe ingang

 • Contact

  sv-NVC
  Amersfoortsestraatweg 14
  1411 HC Naarden
  035 - 69 40 047
  info@sv-nvc.nl

 • Locatie

  De voetbalvelden van NVC vindt u op het Gemeentelijk Sportpark Naarden, Amersfoortsestraatweg te Naarden. Hier vindt u ook het clubhuis.

  Klik hier om de plattegrond te downloaden.

 • Route

  Komende uit de richting Amsterdam:
  Neem vanaf de A1 afrit 5 Naarden-west. Bij de eerste verkeerslichten rijdt u rechtdoor op de Rijksweg. Bij de volgende verkeerslichten rijdt u rechtdoor, richting Amersfoort (Godelindeweg). Vanaf hier volgt u de borden P Vesting I / Sport. Op de rotonde slaat u linksaf (Amersfoortsestraatweg). Via de borden P Sport wordt u naar de parkeerterreinen geleid. De sportterreinen bevinden zich aan uw rechterhand. 

  Komende uit de richting Amersfoort of Utrecht (via Hilversum): 
  Neem vanaf de A1 afrit 7 Bussum. Aan het eind van de afrit houdt u rechts aan, richting Naarden. Bij de verkeerslichten rechtdoor richting Naarden-Vesting (Amersfoortsestraatweg). Vanaf hier volgt u de borden P Vesting I / Sport. Op de rotonde slaat u rechtsaf (Amersfoortsestraatweg). Via de borden P Sport wordt u naar de parkeerterreinen geleid. De sportterreinen bevinden zich aan uw rechterhand.

 • Parkeren

  Direct bij het sportpark aan de Amersfoortsestraatweg is een beperkt aantal parkeerplekken aanwezig. Op zeer korte afstand is echter het grote, ruime parkeerterrein Vesting I, waar voor de sport ruim voldoende parkeerplaatsen zijn (200 parkeerplekken). U vindt dit parkeerterrein door de borden P Vesting I / Sport te volgen. Er is een eenvoudige en duidelijke looproute van het parkeerterrein naar het sportpark.

  Om overlast voor de buurtbewoners te voorkomen willen wij u vragen om niet in de aangrenzende woonstraten te parkeren, maar gebruik te maken van de aangewezen parkeerterreinen.